Italien skal gøre det obligatorisk for mindreårige at have et kørekort til at køre scooter

Som en ny slags transportværktøj er elektrisk scooter blevet populær i Europa i de seneste år.Der har dog ikke været nogen detaljerede lovgivningsmæssige begrænsninger, hvilket resulterer i, at den elektriske scooter trafikulykke håndterer den blinde vinkel.Lovgivere fra Italiens Demokratiske Parti har forelagt et lovforslag til Senatet for at regulere scooterkørsel i et forsøg på at holde folk sikkert.Det forventes snart vedtaget.

Ifølge rapporter, ifølge det italienske demokratiske partis parlamentarikere, der foreslog lovforslaget, er der syv.

For det første begrænsningen af ​​elektriske scootere.E-scootere må kun bruges på offentlige veje, cykelstier og fortove i byens bebyggede områder.Du må ikke køre mere end 25 kilometer i timen på indkørslen og 6 kilometer i timen på fortovet.

For det andet skal du købe en ansvarsforsikring.Drivere afel-scooter løsningskal have en ansvarsforsikring, og de, der undlader at gøre det, risikerer en bøde på mellem €500 og €1.500.

For det tredje, bære sikkerhedsanordninger.Det vil være obligatorisk at bære hjelme og refleksveste under kørslen, med bøder på op til €332 for lovovertrædere.

For det fjerde skal mindreårige mellem 14 og 18 år, der kører el-scooter, have et AM-kørekort, altså et motorcykelkørekort, og må kun køre på fortove med en hastighed på højst 6 kilometer i timen og på cykelstier med en hastighed på ca. højst 12 kilometer i timen.Anvendte scootere skal være udstyret med hastighedsregulatorer.

For det femte er farlig kørsel forbudt.Ingen tung last eller andre passagerer er tilladt under kørsel, ingen bugsering eller bugsering af andre køretøjer, ingen brug af mobiltelefoner eller andre digitale enheder under kørslen, ingen brug af høretelefoner, ingen udførelse af stunts osv. Lovovertrædere vil blive idømt en bøde på op til €332.Kørsel i påvirket e-scooter giver en maksimumsbøde på 678 euro, mens kørsel i påvirket tilstand giver en maksimumsbøde på 6.000 euro og en fængselsstraf på op til et år.

For det sjette, parkering af elektrisk scooter.Ikke-lokale myndigheder har godkendt et forbud mod at parkere el-scootere på fortove.Inden for 120 dage efter de nye regler er trådt i kraft, bør lokale myndigheder sikre, at parkeringspladser til e-scootere er reserveret og tydeligt afmærket.

For det syvende, leasingserviceselskabets forpligtelser.Virksomheder, der beskæftiger sig med udlejning af elektriske scootere, skal kræve, at chauffører leverer forsikring, hjelme, refleksveste og bevis for alder.Virksomheder, der bryder reglerne, og dem, der giver falske oplysninger, kan få en bøde på op til 3.000 euro.


Indlægstid: 31. august 2021