Delt scooterløsning: Leder vejen til en ny æra af mobilitet

I takt med at urbaniseringen fortsætter med at accelerere, er efterspørgslen efter bekvemme og miljøvenlige transportformer vokset hurtigt.For at imødekomme denne efterspørgsel har TBIT lanceret en banebrydendefælles scooterløsningder giver brugerne en hurtig og fleksibel måde at komme rundt på.

fælles scooterløsning

elektrisk scooter IOT-enheder

Som enmobilitetsdelingsleverandør af teknologi og tjenester, TBIT er forpligtet til at bringe smartere mobilitetsoplevelser til byboere.Med voresfælles scooterløsning, kan brugere nemt leje el-scootere og problemfrit booke og betale for dem gennem voresdelt scooter-app.

 

Vores fælles scooterløsning er baseret pådelt scooter IOT-teknologi,som muliggør realtidsovervågning og styring af køretøjer igennemelektrisk scooter IOT-enheder.Dette betyder, at vi kan spore køretøjers placering, batteriniveau og andre vigtige oplysninger for at sikre, at brugerne nemt kan finde tilgængelige scootere.

 https://www.tbittech.com/shared-e-scooter-solution/

Udover selve løbehjulene giver vi en omfattendescooter flådestyringsplatform.Denne platform giver os mulighed for at vedligeholde, sende og optimere scootere for at sikre, at de altid er i den bedste stand og i stand til at opfylde brugernes behov.

 https://www.tbittech.com/shared-e-scooter-solution/

Vores fælles scooterløsning er ikke kun en transportform, men også en miljøvenlig og sund livsstil.Ved at tilskynde folk til at bruge elektriske scootere kan vi reducere bytrafikpropper og luftforurening og skabe mere beboelige byer for alle.

Oplev bekvemmeligheden og bæredygtigheden ved TBITs fælles scooterløsning i dag!

 

 


Indlægstid: Nov-07-2023