Tbit 2023 tungvægts nyt produkt WP-102 smart dashboard til elektriske køretøjer frigivet

Med den fortsatte udvikling af videnskab og teknologi er flere og flere mennesker opmærksomme påintelligent rejse,men de fleste bruger stadig traditionelle elcykler, og deres forståelse af intelligent teknologi er stadig relativt begrænset.Faktisk sammenlignet med traditionelle elcykler,smarte elcyklerhar mere praktiske og praktiske funktioner.

Elcykel Smart Dashboard

(Billedet kommer fra internettet)

Smertepunkter på traditionelle dashboards

1. Køretøjsstatus i realtid
Traditionelle elcykler kan kun vise hastighed i realtid og samlet kilometertal, men kan ikke eksternt vise køretøjsstatus, krydstogtrækkevidde osv. Det er svært for brugerne nøjagtigt at estimere den resterende effekt, hvilket igen påvirker rejsearrangementerne.Detsmart elcykelkan tydeligt vise status forelektrisk cykel, krydstogtsafstanden, låsning og oplåsning af mobiltelefonen osv. gennem den smarte APP, hvilket gør rejsen mere bekvem.
traditionel elcykel

(Billedet kommer fra internettet)

2. Fysisk nøgle
Traditionelle elcykler skal bære en nøgle for at låse op og starte.Når nøglen er tabt eller glemt, tager det meget tid og kræfter at finde den.Jo mere ivrig du er for at gå ud, jo sværere er det at finde nøglen.Smarte elbilerog cykler understøtter mobil APP til at styre køretøjets låsning, oplåsning, tænding og bilsøgning, hvilket er praktisk og hurtigt.

traditionel elcykel(Billedet kommer fra internettet)

3. Køretøjets placering
Når traditionelle elcykler er parkeret i indkøbscentre, lokalsamfund eller omkring virksomheder med mange køretøjer, er det svært at finde og forhindre tyveri.Ved at oprette forbindelse til APP'en,smart elcykelkan hurtigt finde køretøjet og kende køretøjets placering i tide, hvilket effektivt reducerer risikoen for, at køretøjet ikke bliver fundet.

traditionelle elcykler

(Billedet kommer fra internettet)

Smart Dashboard til elbiler
WP-102 er ensmart målertilelektriske cykler.Dette produkt integrerer instrumentets og den centrale styrings funktioner og har for nylig opgraderet startanimationen, som kan realisere informationsvisningen afelektrisk cykelog funktionen med at styre bilen med en mobiltelefon, og løse ovenstående smertepunkter.

Elcykel Smart Dashboard

produktegenskaber
Displayfunktion: Instrumentet tilsmart elcykelkommunikerer med controlleren gennem et one-line system, understøtter mobiltelefonstyring af køretøjet, kan vise køretøjets hastighed, effekt, fejlinformation og status for lygterne, registrere køretøjets batterispænding, køretøjets forlygter, venstresving og kontakten tilstand og geartilstand for højre blinklys.Samtidig er instrumentet ismart elcykelunderstøtter også den aktuelle hjulbevægelsesalarm og vibrationsalarm, hvilket er praktisk for brugerne at forstå køretøjets status i tide.Derudover kan funktionen af ​​sadellås også vælges.

Måleren på den smarte elcykel

Tilpasning af batteriskema: I henhold til spændingen på forskellige batterier (48V, 60V, 72V) kan måleren skifte forskellige batteriskemaer på APP'en, og måleren understøtter visningen af ​​det aktuelle batteriskema.
Batteriløsning til elcykelMobil bilstyring: opret forbindelse tilSmart elcykelSteward APP, understøtter mobiltelefonkontrol af køretøjets låsning, oplåsning, tænding, bilsøgning osv., og vis køretøjsinformation.

Smart Electric Bike Steward APP

Produktfordele:

1. Modulært design understøtter kompatibilitet med forskellige instrumentdesigns;
2. Support Bluetooth sensorløs funktion;
3. Kompatibel med de fleste af instrumentets funktioner, funktionerne er mere omfattende;
4. Tilføjet understøttelse af ekstern buzzer, akkordlyd, one-key start og andre funktioner;

elcykel instrumentbræt


Indlægstid: Jul-10-2023